Adopteer een bijenvolk

Bij Daan’s honing kunt u een bijenvolk voor een jaar lang adopteren. Een bijenvolk onderhouden en verzorgen kost een hoop tijd en geld. Met uw financiële bijdrage door middel van een adoptie is het mogelijk de bijenpopulatie uit te breiden.

Als u een bijenvolk adopteert kunt u de koningin van het volk een naam geven. Ook mag u als u wilt een kijkje in de kast nemen tijdens de verzorging van het volk. Daarbij komt nog dat u mee deelt in de honing die het volk produceert in een jaar. De productie kan wel oplopen tot 20 potten! De bijenvolken blijven op de standplaats staan van Daan’s honing, dit zal zijn in Capelle aan den IJssel of in de Rotterdamse wijk Blijdorp.

Wilt u met uw bedrijf of vereniging een kast op jullie locatie? Of zelf een bijenkast bij u thuis? Dan is dit eventueel ook mogelijk. Voor eventuele vragen over de kosten en mogelijkheden kunt u contact met mij opnemen via het  contactformulier.


De Bijenkorf Rotterdam,

Op De patio van Bijenkorf verzorgd Daan’s Honing twee bijenvolken. De patio is zo ingericht dat het dalijk vol staat met bloeiende planten. Vanuit de kantine van het personeel kan je zo op de bijen kijken en de mooien bloemen. De bijen die hier staan zullen op eigen honing inwinteren. De bijen zijn daarom ook in speciale natuurbouw kasten geplaatste.

https://www.debijenkorf.nl/beleid/redden-van-de-bij