Adopteer een bijenvolk

 

adopteren

Bij Daan’s honing kunt u een bijenvolk voor een jaar lang adopteren. Een bijenvolk onderhouden en verzorgen kost een hoop tijd en geld. Met uw financiële bijdrage door middel van een adoptie is het mogelijk de bijenpopulatie uit te breiden.

Als u een bijenvolk adopteert kunt u de koningin van het volk een naam geven. Ook mag u als u wilt een kijkje in de kast nemen tijdens de verzorging van het volk. Daarbij komt nog dat u mee deelt in de honing die het volk produceert in een jaar. De productie kan wel oplopen tot 20 potten! De bijenvolken blijven op de standplaatsen staan van Daan’s honing.

Wilt u met uw bedrijf of vereniging een kast op jullie locatie? Of zelf een bijenkast bij u thuis? Dan is dit eventueel ook mogelijk. Voor eventuele vragen over de kosten en mogelijkheden kunt u contact met mij opnemen via het  contactformulier.

 
 

Adoptie

Baljon Makelaars

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CARU containers

 

 

 

 

 

 

 

 

Bremer Media & Events

 

 

 

 

Raad & Daad Evenementenbureau

 

 

 

 

 

 

 

 

CK Capital Partners

 

Novotel

Hotel ligt in bedrijventerrein Brainpark, naast de A16 afslag 25. Tegenover het hotel is de Erasmus Universiteit, bushalte en het bedrijventerrein Rivium, Het hotel wil de bijen in de stad helpen en bied daarom een standplaats aan voor een aantal bijenkasten op het dak. bij het ontbijt buffet zal dan de honing die de bijen op het dak verzamelend hebben te vinden zijn. 

kijk op hun website 


 

 

 

De Bijenkorf Rotterdam,

Op De patio van Bijenkorf verzorgd Daan’s Honing twee bijenvolken. De patio is zo ingericht dat het dalijk vol staat met bloeiende planten. Vanuit de kantine van het personeel kan je zo op de bijen kijken en de mooien bloemen. De bijen die hier staan zullen op eigen honing inwinteren. De bijen zijn daarom ook in speciale natuurbouw kasten geplaatste.

kijk op hun website