Adopteer een bijenvolk

 

adopteren

Bij Daan’s honing kunt u een bijenvolk voor een jaar lang adopteren. Een bijenvolk onderhouden en verzorgen kost een hoop tijd en geld. Met uw financiële bijdrage door middel van een adoptie is het mogelijk de bijenpopulatie uit te breiden.

Als u een bijenvolk adopteert kunt u de koningin van het volk een naam geven. Ook mag u als u wilt een kijkje in de kast nemen tijdens de verzorging van het volk. Daarbij komt nog dat u mee deelt in de honing die het volk produceert in een jaar. De productie kan wel oplopen tot 20 potten! De bijenvolken blijven op de standplaatsen staan van Daan’s honing.

Wilt u met uw bedrijf of vereniging een kast op jullie locatie? Of zelf een bijenkast bij u thuis? Dan is dit eventueel ook mogelijk. Voor eventuele vragen over de kosten en mogelijkheden kunt u contact met mij opnemen via het  contactformulier.

 
 

Sponsoren

Adoptie

Baljon Makelaars

Baljon Makelaars adopteert twee Rotterdamse bijenkasten vanwege hun 50 jaar bestaan. Hier mee helpen zij de bij.

Al vijftig jaar begeleid Baljon Makelaars kopers en verkopers met hoogwaardige service, ongeëvenaarde kennis en de grootst mogelijke integriteit. Vanuit de geest van persoonlijk maatwerk, zonder het beestje bij de naam te noemen. In lijn met de eersteklas services van Baljon, bieden zij een aantal bespoke services voor de verkoop en verhuur van Rotterdams meest interessante en exclusieve huizen.

 

CARU containers

Novotel

Hotel ligt in bedrijventerrein Brainpark, naast de A16 afslag 25. Tegenover het hotel is de Erasmus Universiteit, bushalte en het bedrijventerrein Rivium, Het hotel wil de bijen in de stad helpen en bied daarom een standplaats aan voor een aantal bijenkasten op het dak. bij het ontbijt buffet zal dan de honing die de bijen op het dak verzamelend hebben te vinden zijn. 

kijk op hun website 


Paintballrotterdam 

Met je pak aan, je masker op en je wapen op scherp, is het tijd om de trekker over te halen. Zoek dekking bij de obstakels en voel de adrenaline door je lijf heen schieten. In het heetst van de strijd voel je de verfkogels langs je lichaam scheren. dit alles in een bos rijke omgeving. paintball Rotterdam helpt de bijen doormiddel van stamplaats aan te bieden voor de bijen. ook denken ze na over de juisten planten rondom het paintball veld.

kijk op hun website


 

Dokkodo

Dokkodo verkoopt allerlei producten voor in huis en de tuin, waaronder een insectenhotel. Door de verkoop van deze producten kan iedereen een verschil maken voor de natuur in je eigen tuin! Vogels, insecten, bijen, egels, door de verstedelijking hebben ze echt onze hulp nodig. Dokkodo wil meer doen dan alleen producten verkopen die het ecologisch evenwicht in de tuin verbeteren. Daarom heeft Dokkodo dan ook niet getwijfeld om bij Daan’s Honing een bijenkast de adopteren.

kijk op hun website 


 

 

 

De Bijenkorf Rotterdam,

Op De patio van Bijenkorf verzorgd Daan’s Honing twee bijenvolken. De patio is zo ingericht dat het dalijk vol staat met bloeiende planten. Vanuit de kantine van het personeel kan je zo op de bijen kijken en de mooien bloemen. De bijen die hier staan zullen op eigen honing inwinteren. De bijen zijn daarom ook in speciale natuurbouw kasten geplaatste.

kijk op hun website