About Us

Unique & Creative Photography

Meh synth Schlitz, tempor duis single-origin coffee ea next level ethnic fingerstache fanny pack nostrud. Photo booth anim 8-bit hella, PBR 3 wolf moon beard Helvetica. Salvia esse nihil, flexitarian Truffaut synth art party deep v chillwave. Seitan High Life reprehenderit consectetur cupidatat kogi. Et leggings fanny pack, elit bespoke vinyl art party

PHP & WordPress
90%
HTML
80%
CSS
70%
Photoshop
65%

Our Team

We are passionate hardworking team

Dokkodo Dokkodo verkoopt allerlei producten voor in huis en de tuin, waaronder een insectenhotel. Door de verkoop van deze producten kan iedereen een verschil maken voor de natuur in je eigen tuin! Vogels, insecten, bijen, egels, door de verstedelijking hebben ze echt onze hulp nodig. Dokkodo wil meer doen dan alleen producten verkopen die het ecologisch evenwicht in de tuin verbeteren. Daarom heeft Dokkodo dan ook niet getwijfeld om bij Daan's Honing een bijenkast de adopteren.

De Bijenkorf Rotterdam

De Bijenkorf Rotterdam

De Bijenkorf Rotterdam,

Op De patio van Bijenkorf verzorgd Daan’s Honing twee bijenvolken. De patio is zo ingericht dat het dalijk vol staat met bloeiende planten. Vanuit de kantine van het personeel kan je zo op de bijen kijken en de mooien bloemen. De bijen die hier staan zullen op eigen honing inwinteren. De bijen zijn daarom ook in speciale natuurbouw kasten geplaatste.

https://www.debijenkorf.nl/beleid/redden-van-de-bij